Online tours

Ervaar het TextielMuseum online

Waan je in de tentoonstellingsruimtes van het TextielMuseum met de audiovisuele online tours. Kijk en luister mee met modespecialisten in de ‘The Art of Lace’ en laat je inspireren door de verhalen van museummedewerkers in ‘Rode draden’.

Online tour The Art of Lace

In ‘The Art of Lace’ worden meer dan veertig stukken tentoongesteld van grote namen als Alberta Ferretti, Balenciaga, Chanel, Dior, Jean Paul Gaultier, Iris van Herpen, Louis Vuitton, Maison Margiela, Schiaparelli en Yiqing Yin. Cécile Narinx (modejournalist, de Volkskrant) en Jasmijn Bergisch (Viktor&Rolf) gaan in gesprek over het maakproces van de verschillende modehuizen en geven een blik in de wereld van haute couture.

Bezoekers met de luistertour bij de jurken van Dior, foto: William van der Voort
Online tour The Art of Lace

Binnenkort: Online tour Rode draden

De tentoonstelling ‘Rode draden’ draait om het vertellen van verhalen en brengt daarin kunst en design samen. Aan de hand van persoonlijke én culturele perspectieven ontdek je dat er meer dan één verhaal over onze wereld te vertellen valt. De online tour voor ‘Rode draden’ bestaat uit persoonlijke vertellingen van verschillende medewerkers uit het museum. Allen delen hun eigen kijk op een zelfgekozen werk in de tentoonstelling.

Online tour Rode draden

Tentoonstellingen

Meer te zien

Alle tentoonstellingen