Vriendenactiviteiten

Vriendenactiviteiten

Vriendendag

Voor de vrienden van het TextielMuseum wordt jaarlijks een Vriendendag georganiseerd. Tijdens deze dag, met ieder jaar een ander thema, geven we het podium aan jonge ontwerpers die vanuit hun optiek nieuw licht werpen op het vakgebied van textiel.  

Eén van de speerpunten van de Stichting Vrienden van het TextielMuseum is het ondersteunen van jong designtalent. Na afloop van de presentaties van de jonge ontwerpers stemmen de aanwezige vrienden op hun meest inspirerende, interessantste of meest spraakmakende project. De winnaar wordt beloond met een vriendenprijs van €1.000,-!

 

Programma Vriendendag 2018

Wie:                     Alle vrienden

Datum:                Zaterdag 7 april 2018

Locatie:               TextielMuseum Tilburg

Klik voor het programma >> 

 

 

 

Wilt u een indruk krijgen van de Vriendendagen? Bekijk hier de Vriendendagen uit voorgaande jaren.

 

Activiteiten

Naast de Vriendendag worden voor vrienden uit de vriendschappen Wevers, Dessinateurs en Fabrikanten extra activiteiten georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld een bezoek aan een museum zijn of een toelichting op een expositie door de ontwerper, gastcurator of persoonlijkheid uit de industrie zijn.

 

Bezoek met rondleiding BRAFA Art Fair

Wie:                     Alle vrienden

Datum:                Dinsdag 30 januari 2018

Locatie:               Brussel

 

De vrienden van het TextielMuseum zijn uitgenodigd op uitnodiging van de Brusselse Art Fair - BRAFA - voor een exclusief beursbezoek in Brussel.

De vrienden staat een warm onthaal te wachten. Het aangeboden programma bestaat onder meer uit een rondleiding langs de kunstbeurs, een ontvangst met champagne en lunchbuffet. Optioneel kunt u de BRAFA Art Talks bijwonen.

 

Informeer naar de mogelijkheden voor deelname via het secretariaat: vrienden.textielmuseum@gmail.com

 

Benieuwd naar de activiteiten die we georganiseerd hebben in de afgelopen jaren? Kijk dan hier voor een terugblik. 

 

BewarenBewaren