Huur een inspirerende ruimte bij ons!

Huur een inspirerende ruimte bij ons!

Het TextielMuseum beschikt in het entreegebouw over opvallend vormgegeven en compleet uitgeruste ruimtes die uiterst geschikt zijn als externe locatie voor (zakelijke) bijeenkomsten.

Op een steenworp afstand van de draaiende machines in het TextielLab en de tentoonstellingen op gebied van kunst, mode, design en erfgoed, zijn deze ruimtes ideaal voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, trainingen, seminars, congressen en symposia.

Het TextielMuseum beschikt over twee Meeting Rooms, geschikt voor maximaal 12 of 20 personen. Deze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een flip-over, beamer en draadloos presenteren.

Voor een groter gezelschap is het Auditory beschikbaar, geschikt voor maximaal 100 personen, eventueel in combinatie met de naastgelegen Foyer als ontvangstruimte. Ook het Auditory is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een beamer, draadloos presenteren en een geluidsinstallatie.

Binnen de culturele muren van het TextielMuseum is het mogelijk een passend cateringaanbod te reserveren en uw bijeenkomst te combineren met een rondleiding, workshop of een gratis museumbezoek; een unieke en inspirerende beleving voor uw gasten!

Laat u hier verrassen door onze mogelijkheden

Het TextielMuseum is bereikbaar per openbaar vervoer en in de omgeving van het museum het is vrij parkeren.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw programma. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Boekingen via 013 549 45 64. Bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Of stuur een mail naar boekingen@textielmuseum.nl.

De opbrengsten uit onze verhuuractiviteiten komen volledig ten goede aan het TextielMuseum.