TextielCafé

TextielCafé

Het TextielCafé bevindt zich op de begane grond van het EntreeGebouw van het TextielMuseum. Het is een uitstekende plek om te genieten van een drankje met iets lekkers erbij en/of te lunchen. 

De vloer is bekleed met Noorse leisteen. Samen met de industrieel vormgegeven tafels en stoelen voegt het café zich in de stijl van het gebouw. Ook het TextielCafé kent speciaal voor het TextielMuseum gemaakte ontwerpen, waarbij textiele materialen en technieken zijn toegepast.

Het TextielCafé is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Bij mooi weer is het terras aan de voorzijde geopend. 
 
Het interieurontwerp van het TextielCafé is gemaakt door Studio Boot.
 
Menu
Alvast een indruk krijgen van de menukaart van het TextielCafé? Bekijk de menukaart.

Design
Speciaal voor dit café ontwierp Bertjan Pot opvallende banken met stalen frames die zijn bespannen met kleurige, textiele koorden. De banken markeren de ruimte van het horecagedeelte. In de enorme vide bevindt zich een bijzonder, feestelijk ontwerp van Wieki Somers. Dit frivole object is gemaakt van textiele materialen en uitgevoerd met de graveer/laser- en borduurtechniek in het TextielLab.

Groepscatering
Voor groepsbezoek beschikt het TextielMuseum over diverse arrangementen die gereserveerd kunnen worden. Zie groepscatering
 
Informeer naar de mogelijkheden door telefonisch contact op te nemen met afdeling Boekingen, via (013) 549 45 64 of stuur een mail naar BoekingenBereikbaar: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.