Battle, Win & Perform bij Kunstbende 2016

Ben jij een podiumbeest? Let dan goed op! Kunstbende is dé wedstrijd voor iedereen tussen de 13 en 18 jaar. Je kunt meedoen in verschillende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film& Animatie, Muziek, Taal of Theater & Performance. Je maakt een act van maximaal 5 minuten (DJ’s draaien een set van 15 minuten) waarmee je zonder auditie mee doet aan de Brabantse Kunstbende Finale in de Verkadefabriek & W2 Poppodium in ’s-Hertogenbosch op 24 april 2016. Deze middag bepaalt een professionele jury wélke talenten Noord-Brabant vertegenwoordigen tijdens de landelijke Kunstbende en kans maken op een optreden op een mainstage van jouw categorie!

De mainstages zijn CaDance Festival 2017 (Dans), Mysteryland 2017 (DJ), Blikopenerspot in Stedelijk Museum Amsterdam (Expo), Mercedes Benz FashionWeek Amsterdam 2017 (Fashion), International Film Festival Rotterdam 2017 (Film), Indian Summer Festival 2017 (Muziek), Wintertuinfestival 2016 (Taal) en Oerol 2017 (Theater).

Ook word je gecoacht en mag je deelnemen aan workshops om jouw talent verder te ontwikkelen. Nog niet overtuigd? Winnaars mogen zich aansluiten bij het rijtje van kweekvijvertalenten Martin Garrix, Jan Kooijman, Trijntje Oosterhuis, Claudia de Breij en Janne Schra. Battle, win & perform!

Ken of ben je iemand tussen 13 en 18 jaar en wil je meedoen? Dat kan! Kijk op www.kunstbende.nl voor meer informatie. Deelname is gratis.