Vrienden

Vrienden

Wie zijn de vrienden?
De Stichting Vrienden van het TextielMuseum stelt zich het doel het TextielMuseum met raad en daad te ondersteunen bij de realisatie van haar doelstellingen en activiteiten. Zij is nauw betrokken bij alle ontwikkelingen van het museum.

Zo ondersteunt de stichting het museum in haar ambitie uit te groeien tot hèt kenniscentrum op textielgebied op nationaal en Europees niveau.

De ondersteuning heeft tot op heden vorm gehad in een financiële bijdrage aan onder meer de renovatie van de stoommachine, aankoop van weef- en breimachines, collectieaankopen en het bieden van een podium aan jonge ontwerpers.

Opgericht in 1982, telt de stichting inmiddels meer dan 500 leden.


Projecten
Lees meer over de projecten waaraan de Stichting Vrienden heeft bijgedragen en welke activiteiten zij organiseert voor haar vrienden. Een voorbeeld is de VRIENDENDAG 2017 op 1 april.
Ga naar de projecten
 

Word ook Vriend van het TextielMuseum
Draagt u het museum ook een warm hart toe, wilt u het museum ondersteunen, het gedachtengoed van het museum uitdragen en medebelangstellenden ontmoeten? Word dan vriend van het TextielMuseum. Als vriend van het TextielMuseum hebt u een streepje voor en heeft u vrije toegang tot het museum.
Bekijk de mogelijkheden en word vriend


Bestuur
Klik hier voor meer informatie over het dagelijks bestuur van de Stichting Vrienden van het TextielMuseum.


ANBI
De Stichting Vrienden van het TextielMuseum staat bij de Belastingdienst ingeschreven als tot algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Bezoek de ANBI pagina

 

Contactgegevens

Postadres 
Postbus 4265
5004 JG Tilburg

Bezoekadres
Goirkestraat 96
5046 GN Tilburg
T: 013 536 74 75
M: vrienden.textielmuseum@gmail.com