Masterclass basis weven op weefgetouw

Deze basiscursus geeft je meer informatie over de werking van een weefgetouw en leert je bijvoorbeeld wat de schering is en wat de inslag. Je gaat al snel zelf aan de slag, bouwt het weefwerk van het begin af aan op en experimenteert met verschillende materialen. De cursus wordt aangeboden door het TextielMuseum en Weefnetwerk.

Er zijn twee lesdagen, met beide dagen vijf uur weefles en één uur bezoek aan het TextielLab of de bibliotheek van het museum. De cursus gaat door wanneer zich acht belangstellenden hebben aangemeld. Bij de bevestiging ontvang je meer informatie.

Data:                     vrijdag 31 maart en 7 april 2017

Tijd:                       10.00 tot 16.00 uur (5 uur weefles en 1 uur excursie)

Docenten:            Marleen Jongen en Anneke Kersten

Cursusprijs:        € 190,- inclusief materiaal, koffie en thee, exclusief lunch

Deelname:          8 cursisten

Locatie:                educatieruimte TextielMuseum Tilburg

Aanmeldingsformulier en informatie uitsluitend bij  Marleen Jongen,  mardijk@planet.nl  tel. 055-3601512.

Zie ook www.weefnetwerk.nl